Sistem poliuretanic hidroizolant fullflakes

Sistemul poliuretanic hidroizolant fullflakes este o soluție de acoperire durabilă și estetică pentru suprafețe interioare și exterioare. Acest sistem utilizează o combinație de rășini poliuretanice și fulgi de marmură colorați, pentru a crea o suprafață rezistentă la apă, ușor de întreținut și atrăgătoare din punct de vedere estetic.

În primul rând, suprafața este pregătită prin curățarea și nivelarea acesteia, pentru a asigura aderența optimă a sistemului poliuretanic. Apoi, se aplică o primă de aderență pentru a îmbunătăți aderența rășinii poliuretanice la suprafață.

Urmează aplicarea stratului de rășină poliuretanică, care este amestecată cu fulgi de marmură colorați. Acest strat poate fi aplicat în mai multe straturi, în funcție de grosimea dorită a acoperirii. După ce stratul de rășină este aplicat, fulgii de marmură se presară peste acesta, creând un efect decorativ unic și atractiv.

Sistemul poliuretanic hidroizolant fullflakes are numeroase avantaje, printre care se numără:

  • Rezistența la apă și ușurința de întreținere
  • Rezistența la zgârieturi și uzură
  • Rezistența la produse chimice și substanțe corozive
  • Estetica atractivă datorită fulgilor de marmură colorați
  • Durabilitate pe termen lung

Acest sistem poate fi utilizat într-o varietate de aplicații, cum ar fi în industria alimentară, farmaceutică, comercială, rezidențială și industrială. Este potrivit pentru suprafețe de beton, ciment, metal, lemn și alte suprafețe rigide.

În concluzie, sistemul poliuretanic hidroizolant fullflakes este o soluție excelentă pentru acoperirea de suprafețe, datorită rezistenței sale la apă, ușurinței de întreținere, esteticii atractive și durabilității pe termen lung.

Vezi Galeria Foto